O le fale fou a Tuas e fa'aautomatika e gaosia ai pusa fa'apala ma fa'apalapala ma fa'amomoli - Mothership.SG

E le o toe mamao ae maua e Kamupani ni isi mea e mafai ona fa'aleagaina i le fa'aogaina o pusa palasitika ma ato i Sigapoa.
O le sauniga na fa'atautaia e le Minisita Sinia ma le Minisita Fa'amaopoopo mo Faiga Fa'aagafesootai Tharman Shanmugaratnam.
O le 200,000-square-futule fale ua mamanuina e lagolago ai fofo o le siʻosiʻomaga na saunia e se kamupani Asia o loʻo faʻavaeina faʻatasi e Print Lab, o le ofisa lomitusi sili ona tele a Sigapoa ma le tuʻuina atu o vaifofo e tasi e taofi, ma Times Printers, o se sui o le Times Publishing Group.
Faatasi ai ma le faʻalauiloaina o le fale Green Lab, o le a faʻapipiʻiina e le o ni palasitika ma mea faʻapipiʻi i Sigapoa e fesoasoani ai i kamupani i le itulagi e faʻaitiitia lo latou faʻaogaina o palasitika.
O le Green Lab o lo'o iai le masini fa'apipi'i fa'apipi'i fa'ato'atoa muamua, fa'apitoa e mafai ona fa'apipi'iina.
E tusa ai ma le faʻasalalauga faʻasalalau, o le a faʻaauupegaina foi i latou e gaosia "le mea muamua e mafai ona faʻaaogaina laau faʻavae" i taga palasitika.
Green Lab o le a avea foi ma ofisa lomitusi muamua e tuʻufaʻatasia atoatoa fuʻa ma mea faʻapipiʻi e leai ni PVC e fai ma oloa faʻavae.
E mafai fo'i ona maua e Kamupani le tele o fa'apalapala F&B fa'apipi'i ma ipu laulau i Tuas.
O se fa'ata'ita'iga o le CASSA180, o se ato na faia mai le a'a manioka otaota a Initonesia, e mafai ona pala i totonu ole 180 sekone ile vai fa'apuna po'o le 180 aso i lalo ole eleele.
Green Lab co-faavae ma Print Lab Group CEO Muralikrishnan Rangan fai mai Green Lab o le a ausia manaoga o le tele o kamupani i Sigapoa taumafai e faaitiitia le felauaiga, felauaiga ma le teuina o tau, faapea foi ma latou tulagavae carbon.
O nei oloa o le a le taugata ona o le masini ma tagata faigaluega o loʻo i ai nei e mafai ona toe faʻaogaina masini i Sigapoa, na ia faʻaopoopo mai ai. E le gata i lea, o tagata faʻatau e faʻasaoina i luga o felauaiga ma le taimi latou te faʻatau ai sapalai mai Green Lab nai lo le faʻatau atu i Saina.
Siu Bingyan, peresitene o le Times Publishing Group, na faʻasoa mai latou te faʻamoemoe o le faʻalauiloaina o le Green Lab e mafai ona avea ma "faʻataʻitaʻiga" mo isi pisinisi i Sigapoa ma se "faʻamalosia mo se lumanaʻi gafataulimaina".
Afai e te fiafia i mea e te faitauina, mulimuli mai ia matou Facebook, Instagram, Twitter ma Telegram mo faʻamatalaga lata mai.
O tagata lauiloa i Hong Kong e pei o Carina Lau, Zhilin Zhang ma Guan Hongzhang e foliga mai ua vaaia i latou faleoloa i fafo.
O lo'o faia fo'i la'asaga a le archdiocese e va'ai pe fa'afefea ona fa'amatu'u nisi fa'amatalaga e uiga i le mataupu i lalo o se fa'atonuga gag.


Taimi meli: Me-16-2022