Ole maketi pepa pepa ole a oʻo ile $ 7.3 piliona ile 2022-2030 ile CAGR ole 4.1%

Vitio a le Lalolagi |Puipuiga |Tipiloma |Mea Faanatura |Fefa'ataua'iga |Niu Sila i Tala Fou a le Lalolagi |New Zealand National News Videos |New Zealand Regional News |Saili
O loʻo tumau pea le faʻamautu o le maketi o taga pepa i le CAGR o le -4.1% i le va o le 2022 ma le 2030. E oʻo atu i le $ 7.3 piliona i lenei vaitau. O suʻesuʻega a le FMI e maua ai se ata atoatoa o le maketi pepa pepa. faʻapea foʻi ma taʻavale tuputupu aʻe ma faʻalavelave.
E tusa ai ma se suʻesuʻega fou a le Future Market Insights (FMI), o le maketi pepa pepa o loʻo faʻamoemoe e tupu faʻateleina ona o le faʻatupulaia o le taulaʻi i luga o filifiliga faʻapipiʻi faʻalelei ma gafataulimaina. O ato pepa e mama, biodegradable ma taugofie. Latou te manatu foi e sili atu. fa'alelei le si'osi'omaga nai lo a latou palasitika tutusa ona o latou uiga fa'aletagata.
O le faʻaaogaina o taga pepa i faʻatoʻaga, faufale ma isi pisinisi ua faʻatupulaia pea.
O taga pepa e masani ona faʻaaogaina i le afifiina o meaʻai, meainu ma isi oloa maualuga ona e le faʻaalia. O le mea lea, o le faʻalauteleina o nei pisinisi o le a manuia ai le maketi atoa.
O taga pepa o loʻo faʻateleina ma sili atu ona lauiloa e avea o se mea e sili atu le faʻaogaina o le siʻosiʻomaga i taga palasitika e tasi e faʻaaogaina. E foliga mai e faʻateleina le faʻatauina o taga pepa aʻo faʻatapulaʻaina e malo i le lalolagi atoa le faʻaogaina o taga polyethylene ma isi mea palasitika. i le maketi vaai i lenei mea o se avanoa taugatā.” O nisi e oo lava ina gaosia taga pepa mai otaota e pei o nusipepa lafoai ina ia tulaga ese i se maketi tumutumu,” o le tala lea a le au suʻesuʻe FMI.
O le aliaʻe mai o le novel coronavirus ua faʻalavelaveina ai le faʻamoemoeina o le tuputupu aʻe o pisinisi ato pepa. I le taimi umi o le lokaina, o le maketi ua matua afaina i le le lava o mea mataʻutia, le mafai ona faʻaogaina filifili sapalai, tapunia o fale faʻatau ma le le lava o tagata faigaluega. lima, o loʻo galulue le au fai maketi tetele e faʻaleleia a latou atinaʻe e faʻaauau pea ona gaosia oloa maualuga.
O le tauvaga i le maketi o taga pepa e faʻamoemoe e vevela i nai tausaga o lumanaʻi. O le iʻuga, o loʻo faʻateleina e kamupani le faʻalagolago i punaoa toe faʻaaogaina pe a gaosia taga pepa maualuga.
Mo se fa'ata'ita'iga, e le'i leva atu ona fausia e RonPak le tele o oloa taga pepa fa'amaonia a le SQF na faia i fa'amalama fa'alelei ma moli uliuli e iloa ai kelu e pei o le ave i fafo, kilipa pito i lalo, afifi ma isi mea.
O le tausaga nei, na fa'ailoa mai ai e JohnPac a latou ato fa'apitoa e tele-pepa puipui i sitaili 'ese'ese e aofia ai avanoa su'isu'i, ato tatala a le tagata lava ia, pito pito i lalo, va'a su'isu'i, pito fa'alava fa'amau, ma isi mea.
I lana lipoti lata mai, Future Market Insights o loʻo tuʻuina mai ai se auiliiliga ma le le faʻaituau auʻiliʻiliga o le maketi Pepa Pepa a le lalolagi. tuputupu aʻe ma le lautele, o le maketi o loʻo vaevaeina i luga o le faʻavae o le Ituaiga o Mea (Suʻisuʻi Suʻisuʻi, Vaʻavaʻa i lalo, Faʻapipiʻi Valve, Faʻapipiʻi Tatala, Faʻamaulalo), Ituaiga Mea (Brown Kraft, White Kraft), Mafiafia (3 Layers) ), faʻaiʻuga -fa'aoga (Fa'ato'aga & Allied Alamanuia, Faufale & Fa'aletonu, Mea'ai & Meainu, Fa'atau, Vailaau Fa'asaina, Isi), i totonu o itulagi tetele e ono (Amerika i Matu, APEJ, Europa i Sisifo, Europa i Sasa'e, Amerika Latina, MEA ma Iapani).
Puipuiga Faʻatauga Maketi - Puipuiga Faʻatauga Maketi Manaoga o loʻo tumau pea le lelei ma le Maketi Vaʻai i le CAGR o le 4.8% mai le 2021 i le 2031
Maketi o ato lapisi - O meatotino maualuga ma le malosi sili ona malosi e faʻamoemoe e faʻateleina ai le faʻasoaina o le maketi HDPE taga lapisi. togi ile 2026.
Micro-Perforated Film Packaging Maketi - Suiga i le olaga ma le taulaga ua fesoasoani i le siʻitia o le manaʻoga mo le afifiina o meaʻai, ma oʻo atu ai i le faʻalauteleina o le maketi o ata tifaga micro-perforated i le lalolagi.
Future Market Insights (FMI) o se taʻutaʻua maketi atamai ma faufautua kamupani. Matou te tuʻuina atu faʻapitoa suʻesuʻega faʻasalalauga lipoti, lipoti faʻapitoa suʻesuʻega ma auaunaga faufautua. E tuʻuina atu e le FMI se fofo faʻapipiʻi atoatoa e tuʻufaʻatasia ai le atamai maketi o loʻo i ai nei, tala faʻamaufaʻailoga, mea faʻatekonolosi, faʻamatalaga tuputupu aʻe taua. , ma se auivi fa'atauva ma se va'aiga mata'imanu i aga o maketi i le lumana'i.
Fa'afeso'ota'i matou Numera Iuni: 1602-006Jumeirah Bay 2 Numera o fanua: JLT-PH2-X2AJumeirah Lakes Towers DubaiUnited Arab Emirates
Sales Inquiries: sales@futuremarketinsights.com Media Inquiries: press@futuremarketinsights.com Website: https://www.futuremarketinsights.com
Future Market Insights o se taʻutaʻua o loʻo tuʻuina atu le atamai maketi ma auaunaga faufautua, tautua tagata faʻatau i le sili atu i le 150 atunuu. O le FMI o loʻo faʻauluulu i Dubai, UAE ma se nofoaga faʻasalalau i le lalolagi atoa i Initia. ona ofisa US ma Peretania.
Faasaoina Tamaiti: Iukureini: 21 tamaiti na maliliu pe manunu'a i le matautia o le vaiaso o sauaga E le itiiti ifo ma le 21 tamaiti na maliliu pe manu'a i totonu o le vaiaso a'o fa'atupula'ia sauaga i totonu o Iukureini, na fai mai Save the Children i le aso... more ››
Malo Aufaatasi: Va'aiga e Fa'amalosia Faiga o Mea'ai I lalo o le Suavai "Blue Transition" Strategy Fa'amaumauga tulaga o faigafaiva ma fa'afa'ato'aga o lo'o faia se sao taua i le puipuiga o mea'ai a le lalolagi, i le UN Ocean Conference i Lisbon, Potukale i le Aso Lulu... more ›› Abu Akleh fana: O le fana mata'utia mai le autau a Isaraelu, fai mai OHCHRI 'au a Isaraelu i tua atu o le Faletupe i Sisifo Al Jazeera tusitala o Shireen Abu Akleh o le fana mata'utia - e le o le fanaina fa'aletagata Palesitina - UN Human Rights Office, OHCHR, Aso Faraile fa'apea... more >>
Vaaiga Vaaiga a le Lalolagi: Le popole tele i le faitau afe o tagata na aafia i le mafuie i Afghanistan Ua matua popole le World Vision i le tulaga faaletonu o tagata soifua i Afghanistan ina ua mavae se mafuie malosi i le vaveao o lenei taeao... more ››
Meleisia: Ua talia e le au popoto a le UN le faasilasilaga e soloia le faasalaga oti Ua faamalo e le au atamamai o aia tatau a le UN* i aso nei le malo o Meleisia mo le faalauiloa o le a soloia le faasalaga oti i totonu o le atunuu ma uunaia le palemene e faia ni laasaga mautu e pasia ai le maliliega i le tulafono… more ››


Taimi meli: Iul-05-2022