Na fa'ato'a tatalaina ea e Omega ma Swatch se $300 Moonwatch?

Ua matou fa'aiti'itia pepa ma fa'asili le puipuiga mo au uati, ina ia mafai ona tu'u le popole i au uati ae taula'i i le fiafia i ai.
O lau tau inisiua i le uati e o'o atu i le 150% (e o'o atu i le aofa'i o tau fa'avae).
Ua matou fa'aiti'itia pepa ma fa'asili le puipuiga mo au uati, ina ia mafai ona tu'u le popole i au uati ae taula'i i le fiafia i ai.
O lau tau inisiua i le uati e o'o atu i le 150% (e o'o atu i le aofa'i o tau fa'avae).
Ua matou fa'aiti'itia pepa ma fa'asili le puipuiga mo au uati, ina ia mafai ona tu'u le popole i au uati ae taula'i i le fiafia i ai.
O lau tau inisiua i le uati e o'o atu i le 150% (e o'o atu i le aofa'i o tau fa'avae).
O se va'aiga va'aia masani e fetaui ma se fa'ailoga tau Suiselani fa'atauaina i se tasi o felagolagoma'i sili ona fiafia o lenei tausaga talavou.
O Omega ma Swatch o loʻo taʻalo i se galuega faʻalilolilo mo le itiiti ifo i le vaiaso, faʻatasi ai ma se itulau atoa faʻasalalauga i le New York Times ma le faʻailoga "Ua oʻo i le taimi e sui ai lau Swatch" poʻo le "Ua oʻo i le taimi e sui ai lau Omega" "."Seia oo mai ananafi, e leai se tasi na iloa le uiga o lena mea.
O le mea lilo sili ua faaalia, ma o lea ua tatou maua MoonSwatch io tatou olaga.o le a lena mea? Ia, o le mea moni o le Omega Speedmaster Moonwatch, ae Swatchified. Nai lo o se pusa uamea, o le MoonSwatch e faia mai le Swatch's BioCeramic, lea e aofia ai o se fefiloi o le ⅔ ceramic ma le ⅓ bio-derived plastic, e faʻaaoga ai fatu o le castor bean. E leai se tasi na te iloa lelei le uiga o lena mea, ae e faʻaosooso ma faʻaauau pea tagata.
I le aotelega, o le MoonSwatch fou e sau i le 11 fesuiaiga - 11 lanu lanu, o le mea moni - e tutusa uma ma se mea faʻapitoa paneta. O lomiga taʻitasi e taʻua o se "misiona," o lea e iai misiona i Mercury, misiona i le masina, misiona i Mars, ma sili atu. E o'o lava i le tasi e ta'ua, um, le misiona Uranus.
O tuufaatasiga taʻitasi e tulaga ese i le tino selesitila o loʻo faʻatusalia ai. Misiona i Neptune o loʻo i ai se faʻalelei lanumoana uma (e pei o le Lalolagi) faʻatasi ai ma se lanu lanumoana faʻatusatusa ma se mea lanumoana tele. fa'atasi ma se vili lanumoana ma lima enaena.O nisi (pei o Mercury) e sili atu ona fa'apolopolo i le mamanu, a'o isi (pei o Mars) fa'aaogaina mea va'a-pei o ni fa'ailoga, po'o (pei o Saturn) fa'apipi'i ata paneta i subdials.
I le tautalagia o paneta, o faʻataʻitaʻiga taʻitasi e faʻaaogaina se fofo sili ona fatufatuaʻi e ufiufi ai le maa (ioe, o mea ia o le quartz powered), e ala i le ata o le paneta mea e maua ai lona igoa.
O le mamanu o le telefoni e le o se kopi o le Speedy. E le pei o Moonwatch, o le Speedmaster wordmark o loʻo i le itu tauagavale o le telefoni ma le MoonSwatch wordmark o loʻo i le taumatau. ma luga o le pale saini. E oo lava i se togitogia “S” i luga o le tioata, ma le Omega logo e masani ona aliali i luga o le Moonwatch hesalite.
E le gata i lea, o vaʻaiga taʻitasi e sau ma se fusi lele lele faʻatasi ma le Omega lua ma le Swatch faʻailoga. O le uati e faʻatau atu mo le $ 260. E leai se faʻamatalaga i nei tapulaʻa, ae amata ia Mati 26th, o le a naʻo faleoloa Swatch filifilia i le lalolagi atoa.
Ia, afai na ou mafaufauina pe o le a le foliga o le Swatch Speedmaster ... o le mea lea. Ou te le manatua ni ituaiga tetele se lua o galulue faʻatasi i lenei auala muamua. , ae ui lava.O se mea moni lava.O le maualuga maualuga o le galulue fa'atasi.
I le fatuina o lenei galulue faatasi, Omega ma Swatch na tumau faamaoni i le Moonwatch's case design, faatasi ai ma ona lugs mimilo e fua le 42mm le lautele. Na latou faaopoopo foi togi i le 90 Tachymeter bezel.
O nei mea uma e tulaʻi mai ai le fesili: o le a lenei mea? Aisea ua tupu ai lenei mea? Ia, o fesili nei e lua. Ae ui i lea, e toetoe lava a le mafai e se tasi ona vaʻaia lenei taamilosaga faʻamalolo i luga o la latou lisi matamata. Swatch lelei e avea o se faitotoa i se masini e sili atu le taimi. O le isi o le $ 300 Speedy. A uma mea uma, e ese mai le tulaga o le mataupu, o nei uati o loʻo faʻaalia ai subdials faʻapipiʻi ma se SuperLumiNova togafitiga. E ese le manaia pe a e mafaufau i ai i lena auala.
E mautinoa lava, e masani lava o se matamata palasitika (ioe, BioCeramic), ae o lona gaioiga quartz e le manaʻomia ona faʻamaʻa - aemaise lava i le lima. Ioe, faʻatusatusa i le $ 6,000 Moonwatch, o loʻo i ai ni faʻaletonu i lenei tau, e pei o le 30m. faʻafefe vai ma faʻamaeʻaina uma le telefoni. Ou te manatu e tele tagata faʻatau e mafai ona le amanaiaina nei faʻaletonu pe a latou vaʻai i le $ 260 sticker. O se tau sili lea mo se mea e taʻalo i luga o le mamanu faʻailoga a le Speedmaster.
Ou te tupu e matua fiafia lava i le faʻataʻitaʻiga o le misiona o le masina ona e toetoe lava o se 1: 1 kopi o le mea moni. O le ofuina o le Speedy Pro na faia e Swatch e faʻafiafia ai le atamai. Ua tumu Instagram i faʻamatalaga mai tagata maelega e fia maua se tasi. Matou te lua aso ese mai lenei oloa taia filifili Swatch faleoloa i le lalolagi atoa.
I le faʻamasinoina o le fiafia i lenei faʻasalalauga i luga ole laiga, e manino mai ia te aʻu o le tele o tagata aoina o loʻo i luga o se misiona e siaki nei uati. e leai se leaga.
I le tasi itu, ou te le fiafia i faʻataʻitaʻiga uma lava mo se "e tatau ona puʻeina tagata uma" o le tuliga faʻataʻitaʻiga o le Pokemoni. O le mea e sili ona mataʻina e le masalomia o le misiona a Mars, ma lona pusa mumu loloto ma lima faʻatusa vaʻa. i le pusa samasama a le La ma mamanu-la (Ou te iloa mea latou te faia iina) vili e tutusa le leotele ma le manaia.
Ona i ai lea o le faʻataʻitaʻiga o nisi o outou ua faʻamoemoe e taʻua Tiffany MoonSwatch ona o lona lanu lanumoana paʻu faapitoa. E taʻua o le misiona a Uranus, ma ioe, ou te ata e pei o se 10-tausaga le matua i taimi uma ou te fai atu ai.
O lo'o i ai se mea sese i le fa'ata'ita'iga o le misiona i luga o le lalolagi. O le fa'afefiloi o lanu meamata, lanumoana ma lanu enaena - i luga o le isu - e le'i maua mai ai se mamanu fa'afiafiaina. piniki.Ou te manatu ua matua lelei lava lo tatou faavaeina i HODINKEE e tatau ona matamata (ma i le tele o auala e!) agai atu i se itupa-saoloto lumanai. O lea, uma Omega ma Swatch vaai le manaomia e teuteu le lanu piniki ma le mea latou te taʻua. "se paʻi o le lalelei tamaitai" e ala i telefoni fesoasoani i taimane-pei auiliiliga, o se toso. Ae ou te alu ese. E tusa lava pe e te le fiafia i le Lalolagi ma Venus e pei o aʻu, e iva lava e te filifili mai ai. O lena e iva e sili atu nai lo se tasi na faamoemoeina.
I le faaiuga, o nei uati e le mafaafitia malie e maua ai se avanoa e ulufale atu ai i ni mamanu mataʻutia se lua ma lanu lanumoana masani. e mana'omia se taumafaiga fa'asoa fa'atasi e fa'ataunu'u. E sili ona tu'u i lau fa'atauoloa Swatch i le lotoifale i le taimi nei, aua o nei feso'ota'iga va'ava'ai o le a fa'atau atu i le saoasaoa o le malamalama.
Diameter: 42mm Mafiafia: 13.25mmCase Material: Bioceramic Dial Color: Vaitafe Eseese: Ioe Suavai Tetee: 30M Strap / Taulima: Velcro Strap
HODINKEE Shop ose fa'atau fa'atauoloa o mata'i Omega ma Swatch.Mo nisi fa'amatalaga, asiasi ile upega tafa'ilagi a Swatch.
Matamata i le Spotting Whoa - Russell Westbrook Ofu se Rolex GMT-Master II (“Lefty” GMT) i le NBA Summer League
TALA FOU Ua setiina e Richard Mille se matati'a fou mo le uati manifinifi a le lalolagi ma le RM UP-01 Ferrari
Ua maua e le matamata Kate Middleton o tufa atu le ipu Wimbledon ia Novak Djokovic o lo o ofuina le paluni lanumoana a Cartier


Taimi meli: Iul-18-2022